Naslovna Lifestyle Porodica Koliko je korisno imati prenosivi krevetac?

Koliko je korisno imati prenosivi krevetac?

516
0
Elements.envato.com

Oprema za dečiju sobu je često skupa i glomazna, ali ne mora uvek da bude tako. Prenosivi krevetac nešto što bi svako dete trebalo da ima, a za roditelje je ovo ekonomičan i funkcionalan izbor. On nije samo putna varijanta, mada i tada dobro dođe, on se koristi uvek i svuda, i u kući i van nje, a pogodan je i za bebe od prvog dana rođenja.

Dušek za prenosivi krevetac je udoban i kvalitetan kao i kod drvenih varijanti, ali se tu sve prednosti ne završavaju pa je ovo izbor mnogih roditelja da bi deca imala siguran prostor i za igru i za odmor i zdravo odrastanje.

Kada se na sve doda i posteljina za krevetac, dobija se prelep dečiji prenosivi krevetac koji je dosta drugačiji od drvenog krevetića ili kolevke. 

Koje karakteristike ima prenosivi krevetac?

Prenosivi krevetac je napravljen od aluminijuma i presvučen mrežom tako da se dosta razlikuje od drvenog kreveca, lakši je, a jednako stabilan. Za to su zaslužni i čvrsti nogari i par točkića koji olakšavaju pomeranje po potrebi.

Mreža je izuzetno kvalitetna i neće doći do cepanja, a dušek za prenosivi krevetac je izuzetno čvrst pa je odličan i za odmor, ali i za igru starijih mališana. Šta više, on se kod nekih modela podiže na dva nivoa pa zato je prenosivi krevetac odličan i za bebe, a roditelji će lako da ih uzimaju i vraćaju na spavanje. Kada se doda i posteljina za krevetac, razlike gotovo i da nema.

Putni krevetac ima jednu posebnu karakteristiku koju nema ni jedan drugi model, a to je da se jedna stranica otvara po potrebi pa roditelji i na taj način mogu uzimati dete, presvlačiti ga, učestvovati u igri i slično.

beba u krevecu 2
Elements.envato.com

Prenosivi krevetac podseća na ogradicu za igru, ali je udoban za spavanje, lagan i sklapa se na male dimenzije pa je zaista odličan za nošenje na putovanje ili spavanje izvan doma. Dete će biti bezbedno i srećno, a roditelji sigurni kao da krevetić uopšte nije promenjen. Posteljina za krevetac će učiniti da ovo bude idealno mesto za odmor vaše bebe.

Na putni krevetac se mogu postaviti brojni dodaci

Baš kao i na drveni krevetac, i ovde je moguće postaviti podlogu za presvlačenje na stranice kreveca jer su one stabilne, čvrste i u standardnim dimenzijama pa odgovaraju svakom pultu.

Na ivice je moguće postaviti luk sa igračkama i viseću vrtešku apsolutno bezbedno tako da osim u masivnosti i ceni nema veće razlike između standardnog kreveca i putne varijante.

Dusek za prenosivi krevetac je sada i trajniji i kvalitetniji jer omogućava igru i zabavu i za starije mališane, uz puno skakanja, ustajanja i padova. Neko odabere model koji ima samo jedan nivo kada je dušek skroz spušten, ali oni koji biraju da kupe prenosivi krevetac i za bebe starosti samo par meseci imaju odlično rešenje sa modelom kod kog se dušek podiže.

Zbog čega roditelji vole ovaj model?

Roditelji mnogo lakše brinu o starijim mališanima u ovom krevecu pa ga zbog toga i vole.

Ne samo da je korisna stranica koja se otvara, već je odlično i to što je krevetac lagan pa se jednostavno prenosi iz prostorije u prostoriju i tako olakšava čuvanje deteta.

Sa njim im ne treba ni ogradica kasnije pa se dosta štedi jer se dobija multifunkcionalan krevet za bebe i decu.

Putni, sklopivi krevetac je izuzetno koristan i dobro je kupiti ga što ranije je i roditeljima olakšati brigu dok su deca mala. Uz to, kada se krene na put, on se sklapa i može da se ponese bez problema jer je težak samo par kilograma.

Da bi se odabrao najbolji model potrebna je prodavnica dečije opreme sa raznovrsnim asortimanom i niskim cenama. Na taj način, na jednom mestu se može nabaviti kvalitetna oprema za bebe i stariju decu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here