Naslovna Lifestyle Kvalitetni italijanski bračni kreveti za miran i lep san

Kvalitetni italijanski bračni kreveti za miran i lep san

698
0
bračni-krevet
Pexels.com

Ništa lepše nego kad se uveče sa partnerom smestite i ušuškate na mekanom i udobnom krevetu u sobi koju ste uredili tako da oboma bude komforno i prijatno. 

Spavaće sobe su mesta gde se odmaramo i opuštamo i predstavljaju prostorije u koje bar na određeno vreme bežimo od svakodnevnih obaveza i stresa koje moderan život nosi. 

Centralni deo enterijera jedne bračne, spavaće sobe jeste velik krevet u kome dve osobe mogu komotno da se smeste i tokom sna povrate neophodnu energiju. 

Pogledajte selekciju Calligaris kreveta koje preporučujemo od srca.

KAKO UREDITI MODERNU SPAVAĆU SOBU?

Vaš moderan dom mora biti funkcionalan pa i sama spavaća soba. Nameštaj koji se danas pravi u tom stilu je upravo takav – koristan i praktičan, a istovremeno estetski lep. Jedna moderna spavaća soba pre svega mora pružiti komfor i mir potreban za odmor i beg od posla i obaveza koje nosi svaki novi dan. 

Krevet je centralni deo enterijera jedne takve sobe i on treba da posluži kao savršena podloga za čitavo telo na kojoj se mogu udobno smestiti dve osobe. U sklopu prostorije neophodno je pozicionirati i komode i orman u kome ćete smestiti sve potrebne stvari i lako se snaći prilikom pronalaženja istih. Sve treba da bude na dohvat ruke. Dostupno i dosežno. 

Važno je obezbediti i prikladnu rasvetu, a pažljivo odabrati i tepih i zavese tako da sve bude savršeno usklađeno, balansirano i u tonu. Modernim spavaćim sobama je dozvoljeno dati ličnu notu tako što ćete birati boje, teksture i materijale baš onakve kako ste zamišljali, što kod tradicionalnih soba za spavanje nije slučaj.

KAKO IZGLEDA JEDAN MODERAN BRAČNI KREVET?

Kod kreveta namenjenog za bračni par koji preferira moderan stil pre svega je važno da forma prati funkciju. Namena je daleko važnija od estetike, kao i mopgućnost da se takav nameštaj sa lakoćom održava. 

Naravno, to ne znači da je moderan stil ružan i da mu je izgled zapostavljen. Naprotiv, inovativan bračni krevet je jednostavan, ali lep u toj jednostavnosti. Može se uklopiti i u tradicionalno uređenu spavaću sobu tako da čitav ambijent izgleda atraktivno i komforno za boravak. 

Moderan bračni krevet neće u potpunosti ispuniti Vašu spavaću sobu već će Vam ostaviti prostora da se slobodno krećete. Kada se govori o dostupnim paletama boja, one su mahom neutralne. 

Dominiraju nijanse braon boje, bež, crna, siva i bela. Za izradu modernih kreveta koriste se kvalitetno drvo, metali i otporna plastika. Forme prate jasne linije i geometrija. Inovativno dizajnirani moderni kreveti su fleksibilni i pružaju odličnu podršku ljudskom telu u trenucima kada Vam je potreban san.

MODERNI BRAČNI KREVETI PROIZVEDENI U ITALIJI

Italijanski dizajneri pažljivo biraju materijale prilikom realizacije svojih idejnih projekata. Od samog starta pa do završnih radova vode računa da sve bude besprekorno i da finalni proizvod zadovolji čak i najzahtevnije klijente. 

Upravo zato, Italija već dugi niz godina predstavlja lidera u svetu kada je reč o produkciji kvalitetnog nameštaja. Većina modela, uključujući i bračne krevete, dostupna je u više veličina i konfiguracija, a kupcima je ostavljena mogućnost da biraju boje, teksture i materijale poi želji da bi što lakše došli do komada nameštaja o kakvom su oduvek sanjali. 

Italijanski kreveti za spavaće sobe će zadovoljiti ukus i potrebe svakog para, a jedna od kolekcija koja se preporučuje jeste ona koju prezentuje brend Calligaris.

ZAŠTO DA SE ODLUČITE ZA CALLIGARIS MODERAN BRAČNI KREVET?

Callligaris bračni kreveti diktiraju trendove i predstavljaju prepoznatljive proizvode ovog brenda i to odmah nakon stolica od kojih je zapravo počela priča o kompaniji. Stvoreni su od odabranih materijala, a način izrade dodatno je pomogao da se kupcima pruže savršen komfor i otpornost. 

Tapacirung je prijatan na dodir, a boje neće brzo izbledeti, niti će doći do dugog zadržavanja fleka i nemogućnosti uklanjanja istih. Calligaris bračni krevet nije samo funkcionalan i udoban, već Vam olakšava i organizaciju u prostoru, čuva Vaše zdravlje i Vašem životnom prostoru daje dozu elegancije.

NAJLEPŠI MODELI CALLIGARIS BRAČNIH KREVETA

Magenta je tip kreveta za dvoje proizveden od strane brenda Calligaris koji se savršeno uklapa u bilo koju spavaću sobu. Za tapaciranje može da se koristi mikrofiber ili koža u željenoj boji, a takođe je moguće i da u konfiguraciji dimenzija birate i visinu kreveta.

Dolly krevet ima originalan naslon koji podseća na dva spojena jastuka. Može da ima fiksiranu bazu ili da sadrži prostor za odlaganje posteljine i drugih stvari po potrebi. Kod Noa modela struktura je inspirisana kamenjem koje je izvajao vetar. 

Meko i bogato uzglavlje kombinovano je sa delom za ležanjem koji je sjajna potpora za Vaše čitavo telo. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here