Naslovna Škola Opremite se na vreme za predstojeću školsku godinu i nabavite sav potreban...

Opremite se na vreme za predstojeću školsku godinu i nabavite sav potreban školski pribor!

950
0

Iako zvanično školski raspust još uvek traje, septembar nam ja na samom pragu a samim tim i vraćanje đaka u školske klupe. Ipak, ima i onih koji tek treba da krenu u školu. Naravno, reč je o najmlađim školarcima koji su se upisali u prvi razred. Kod njih je svakako najveće uzbuđenje jer igračke polako zamenjuju knjigama, dobijaju nove drugare kao i učiteljicu koja će ih podučavati naredne četiri godine.

Pred sam polazak u školu, trebalo bi na vreme pripremiti se, nabaviti kompletan školski pribor ili za početak barem onaj osnovni.

Kvalitetan pribor za školu uštedeće vam novac

Roditelji su često u nedoumici kada je kupovina pribora za školu u pitanju. Da li kupiti pernicu sa jednom ili više pregrada, patent ili obične olovke za pisanje, ukoričenu ili klasičnu svesku itd.. Svakako je najbolja opcija da roditelji pre odlaska u nabavku naprave spisak u konsultaciji sa svojim detetom i da zajedno planiraju kupovinu. Mnogi smatraju da se ulaganje u kvalitetan pribor za školu isplati na duži vremenski period. Kada na primer kupujete bojice uvek birajte one kvalitetnije jer se one najjeftinije prilikom svakog rezanja lome i traju veoma kratko. Ukoliko niste sigurni koji je pribor za školu najbolji za vaše dete, raspitajte se kod prodavca u knjižari.

Kako odabrati najbolji ranac za prvi razred?

Ukoliko vam dete od septembra kreće u prvi razred, verovatno ste već u potrazi za svim potrepštinama za školu. Jedna od bitnijih stavki koja se nalazi na samom početku spiska kada je nabavka pribora za školu u pitanju jeste ranac za prvi razred koji treba da bude prilagođen uzrastu. U bolje snabdevenim knjižarama danas možete pronaći rančeve posebno dizajnirane za decu najmlađeg uzrasta koji tek treba da krenu u školu.

Najbolji rančevi za prvake su oni anatomski

Ako se malo bolje raspitate skoro od svakog prodavca u knjižari ćete dobiti informaciju da su najbolji rančevi za prvake oni koji su idealni za pravilan rast i razvoj vašeg mališana. Deca koja tek treba da krenu u školu odjednom dobijaju puno knjiga koje svakodnevno treba da nose u školu zajedno sa ostalim školskim priborom.

Kako ne bi opteretili kičmu najbolja opcija je ulaganje u kvalitetan ranac. Dakle, na ovoj stavki roditelji ne bi smeli da štede. Zdravlje njihove dece treba da im bude na prvom mestu. Pogrešan odabir ranca može uticati da to da kičma deteta nakon nekog vremenskog perioda počne da se krivi, kao i da dete oseća opterećenje prilikom svakog odlaska u školu.

Zbog čega je anatomski ranac za devojčice i dečake najbolji izbor?

Reč je o posebno dizajniranim rančevima koji čuvaju detetova leđa, a isto tako omogućavaju njihov pravilan rast i razvoj. Anatomski ranac za devojčice i dečake je ranac koji poseduje dodatna ojačanja koja pružaju potporu kičmi, pa školarci prilikom svakog nošenja drže kičmu u pravilnom položaju. Takođe, reč je o rančevima sa nešto debljim naramenicama koje se podešavaju i olakšavaju nošenje školskog pribora, dodanim pregradama za tablet ili mobilni telefon, sašiveni od reflektujućeg materijala fulorescentnih boja za bolju vidljivost od strane vozača u saobraćaju. Dakle, anatomski rančevi imaju sve one važne karakteristike koje čuvaju zdravlje vašeg deteta i olakšavaju mu polazak u školu, izdržljivi su pa ga deca mogu koristiti godinama.

Mnoge knjižare danas nude opciju online kupovine!

Sa razvojem informacione tehnologije, mnogima je olakšana kupovina pa tako danas imate mogućnost da iz svoje fotelje poručite proizvode koji vam trebaju bez odlaska u radnju. Isto to imate kada je nabavka pribora za školu u pitanju. Neke od naših najpoznatijih knjižara nude mogućnost online kupovine. Dovoljno je da sednete za računar, otvorite internet prodavnicu knjižare za koju ste se odlučili i da uz svega par klikova poručite sve što vašem detetu treba za školu (pernicu, flomastere, gumice za brisanje, olovke, drvene bojice, pribor za crtanje, vodene boje itd.).

Pomislićete da je školskog pribora nikada dosta

Roditelji se neretko nađu u situaciji da svakog meseca novac izdvajaju za neku sitnicu za svog školarca. Novi paket drvenih bojica, još jedna sveska, zarezač ili gumica, samo su neke od stvari koje su školarcima svakodnevno potrebne prilikom pohađanja nastave u školi. Često se dešava da deca (naročito prvaci) gube onaj najsitniji pribor za školu ili ga polome, pa nije na odmet imati i nešto zaliha školskog pribora.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here