Naslovna Društvo Kultura Koji to zanimljiv sadržaj ovih dana možete pogledati na TV-u?

Koji to zanimljiv sadržaj ovih dana možete pogledati na TV-u?

94
0
najbolji romantični filmovi

Ponekad je najbolje ostati kod kuće uz raznovrsni TV program i ispratiti sve najvažnije teme i dešavanja iz sveta sporta, muzike i nauke, a ujedno se informisati o političkim  dešavanjima i zabaviti se uz popularne tv emisije, filmove i serije.

TV program nudi jako mnogo različitih kanala i formata za svačiji ukus i godine i ztao u obilju tv sadržaja sigurno postoji nešto što bi moglo da vas zanima, u vreme koje ste odvojili za dnevni odmor i opuštanje.

Neki gledaoci isključivo traže sadržaj za opuštanje i zabavu, dok neki gledaoci TV koriste samo za informisanje ili sport. Svako ima svoj ukus a danas postoje i čitavi kanali koji su tematski koncipirani i sadrže samo filmove i serije, ili muzičke spotove.

Ipak, možemo izdvojiti nekoliko tv formata koji se ovih dana prikazuju na popularnim tv kanalima.

TV Serija “Kuhinja”

Za sve kuvare i ljubitelje duhovitih serija, preporičujemo rusku seriju Kuhinja koja prati veoma zanimljive dogodovštine mladog Maxima Lavrova, koji se sap uno entuzijazma Trudi da postane vrhunski kuvar u poznatom restoranu Claude Monet u Moskvi.

Vlasnik restorana je Dimitrij Nagiev koji Maxu daje priliku da radi u njegovom poznatom restoranu i prođe sve izazove sa gostima restorana. Ovo je priča o prijateljstvu, snalažljivosti, kulinarstvu ali i ljubavi koje uvek ima oko nas. Serija Kuhinja je jedna od boljih serija koju je preneo B92 tv program našim gledaocima.

TV Serija “Dva i po muškarca”

Još jednu svetski poznatu komediju možete pratiti na B92 kanalu, a reč je o nezaboravnim avanturama dvojice braće i jednog sina odnosno nećaka. U centru serije su ljubavne avanture Čarlija i veoma izražena komunikacija obojena humorom i šalama, koje već godinama uveseljavaju gledaoce širom sveta.

Kviz Štoperica:

Da B92 nema samo dobre serije, možete videti i kviz “Štoperica” koja se svakog radnog dana emituje na ovom kanalu, tačno u 18: 15h. Štoperica je osmišljena tako da su takmičari prolaznici koje voditelji emisije Uroš Jovičić i Dušan Kaličanin pronalaze u nekom od gradova koje odaberu. Takmičari imaju određeno vreme za odgovore, koje se meri štopericom i moraju da dođu do tačnog odgovora u tom interval. Kviz ima dve runde u kojima takmičari odrđeno kratko vreme da odgovore na pitanja tačno i tada osvajaju zagarantovanu sumu.

TV Serija “Tate”

Moderna i zabavna serija “Tate”, lagana za gledanje je priča o savremenim očevima koji prolaze kroz različite faze očinstva i bračne izazove, kao i o njihovim suprugama, momačkom životu i različitim tipovima očeva, koji su se manje ili više snašli u roditeljskoj ulozi, a koji pokušavaju da zadrže svoj dosadašnji momački život.

Ukoliko više volite filmove i serije onda je HBO program savršeno mesto za vas.

Baš ovih dana možete pogledati sledeće veoma interesantne filmove.

 FILM “Hari Poter i relikvije smrti 2”

Nedeljno jutro je idealno da uživate sa decom i gledate Hari Poter i relikvije smrti 2, misterioznu priču o Hariju koji nastavlja da istražuje i pokušava da provali u tajni trezor Belatriks Lestrejndž,zajedno sa Ronom i Hermionom.

Film “Desperado”

Jedna od najpoznatijih filmova u igra Antonio Banderas, govori o osveti protiv narko-bossa, koji je ovom liku koji se zove El Mariachi, a koga igra Antonio Banderas, ubio voljenu ženu. El Mariachi se na tom putu zaljubljuje u Carolinu koju igra Salma Hayek, a koja istovremeno radi za šefa kartela.

Film “Vanzemaljci na tavanu”

Vanzemaljci na tavanu je komični američki film, koji je režirao Džon Šulc, gde se Pirsonovi bore protiv vanzemaljaca na tavanu u borbi koja znači nečiju prevlast. Ova komična porodična avantura je za sve ukućane i u njoj možete uživati na HBO kanalima.

 TV serija “Slatke muke”

Veoma popularna i zabavna serija “ Slatke muke” je domaći projekat u kome glavne uloge igraju Andrija Milošević i Aleksandra Tomić u ulozi Andrije i Ane, koji sui  u privatnom životu bračni par a na malim ekranima se bore sa svim svakodbevnim problemima, koje imaju i drugi obični ljudi, ali na humorističan način, zbbog čega su se sa ovom serijom ali i glavnim likovima positovetili mnogobrojni gledaoci.

TVserija “Kolo sreće”

Domaća TV serija “ Kolo sreće” je simpatična i neobična priča samohrane majke sa dvoje dece, koja jednoga dana osvaja lutriju i na njoj veliki novac.

Na koji način novac utiče na nju samu ali in a ljude iz njene okoline, možemo gledati u epizodama koje se trenutno prikazuju.   U seriji igraju Nela Mihailović, Vojislav Voja Brajović, Goran Radaković, Nikola Šurbanović, Tamara Radovanović.

Gran Turismo akcija

Prema istinitoj priči koju priča Jan Mardenborou, film je ultimativno ispunjenje snova mladog igrača igrice Gran Turismo koji je svojim igračkim sposobnostima osvojio niz Nisanovih takmičenja kako bi postao profesionalni vozač trkačkih automobila. Jan Mardenborou (Arči Madekve) je tinejdžer koji po ceo dan igra Gran Turismo igre, uprkos pridikama svojih roditelja. Međutim, kad dobije priliku za takmičenje koje održava ,,GT Academy”, Jan će imati šansu da svoje igračko iskustvo iskoristiti za osvajanje glavne nagrade – ulazak u vode profesionalnih trkača!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here